Här får du koll på läget!

Multifunktionsgym är träningsutrustning som har konstruerats för utövare som letar efter gymträning i hemmet i samma kvalité som på ett ordinärt gym i stan. Träningsredskap som hemmagym skapar också samma frihetskänsla som du får med lösviktsträning med exempelvis skivstång.

Med ett hemmagym får man en så gott som komplett träningsutrustning där träningen sker för hela kroppen, samtidigt. Träning på multigym ger dessutom väldigt snabba och synbara resultat.

Hemmagymmet erbjuder ett varierande och anpassningsbart antal olika sätt att träna på . Ofta är det så att du kan träna på mer än 30 olika sätt på ditt hemmagym.
Multigymmet justerar du smidigt och snabbt för optimal passform för just din kroppsvikt och din kroppslängd. Den har förmågan att isolera musklerna i både bukregionen och ryggen och ger därför en förbättrad hållning och balans. Du som håller på med flera olika sporter kommer kunna ha stor nytta av styrketräningen när du utövar dessa sportaktiviteter. I och med att hemmagymmet är så mångsidigt kommer du även märka att dina mindre muskelgrupper kommer att stärkas på ett markant sätt. Med ett hemmagym får du samma känsla och utfall som du får när du tränar med fria vikter, men med större effektivitet vilket dessutom sker på kortare tid. Dessa maskiner är anpassningsbara och ger dig träning av proffsklass som du kan utföra i ditt eget hem, precis när det passar dig.

Har du bestämt dig för att köpa ett hemmagym, gör det då från någon av de kända leverantörerna som finns idag. Vi rekommenderar att du gör ditt köp från någon av de kända webbshoparna för träningsredskap som finns på marknaden. Dessa erhåller modeller för såväl nybörjaren som för fitnessproffs.

Med denna extraordinära utrustning i ditt hem som ett multigym är, kan du välja din egen träningstid, samt du slipper tiden för transport fram och tillbaka till det lokala gymmet. Den stora fördelen är nog det stora och varierande antalet möjliga övningar, vilket gör att du får bra träning för hela din kropp. Efter ett utfört träningspass kan du räkna med en ökad fettförbränning som håller i sig i timmar efter ditt motionspass. Att träna på ett multigym är ett bra sätt att komplettera din vanliga konditionsträning.