Här får du koll på läget!

Du skulle aldrig missa chansen att se bra ut på några minuter, skulle du? Var inte orolig, detta behöver varken ta tid eller kosta särskilt mycket pengar. Vad du behöver är hårförlängningar, det senaste tillbehöret i modevärlden. Ett snyggt löshår gör det möjligt för dig att piffa till sitt utseende på bara ett ögonblick.

Löshår finns i flera olika färger, längder och utföranden. Det finns också olika sätt att fästa en förlängning i ditt eget hår . Det går att fästa löshåret med clip-ons eller fläta fast håret.

Clip on:s är ett av de smidigaste sätten att fästa löshår. Med clip-ons kan du spara en hel del pengar, då dessa går att sätta på själv.

En del hår extensions har inte clip ons och kan behöva fästas genom att man flätar fast löshåret med det egna håret. Observera att det finns flera sätt du kan fläta fast håret med. En skicklig frisör ska kunna utföra en mängd olika stilar.

Ytterligare en teknik för fästning av hår extensions är att limma fast detta. Att ta bort limmade hårförlängningar är relativt lätt, bara man använder sig av den speciella limremover som finns att tillgå.

Vårt råd att att du använder dig av clip-onteknik, då denna metod är enkel att använda sig av själv. Övriga fastsättningsmetoder för hårförlängningar passar nog bäst om de utförs av en erkänt duktig frisör.

Med hjälp av clip-ons får du inte bara ett snabbt och effektivt sätt att fästa ditt löshår, utan du sparar in en massa pengar också. Löshår och hårförlängning köpes idag med fördel via någon av de välrenommerade webbutiker som säljer prisvärda löshår och hårförlängningar.